Şbt

Bugün İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp ÇAĞLAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Serkan ATLAN ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Hüseyin KILIÇ okulumuz bahçesi sınırlarında yapımı süren kapalı spor salonu inşaatında incelemelerinde bulundu. Okul müdürümüz Hamza Karahan'la görüşen Sayın ÇAĞLAR, yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Şbt

Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti. Bu vesileyle 6 Şubat Depremi'nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

6 Şubat Depremi'ni unutmadık, unutmayacağız.

Kaybettiğimiz canları saygı ve özlemle anıyor, acılarını paylaşıyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem 2. yazılı sınavları tarihi belli olmuştur. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle okulumuzda çektiğimiz farkındalık videomuz yayında. Görevli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Eşsiz liderimiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85.yıl dönümünde minnet ve özlemle andık. İlçe genelinde  Atatürk Anıtında düzenlenen törene katılarak başladığımız günde okulumuz Edebiyat öğretmeni Ufuk Arslan ve Tarih Öğretmeni Sibel Kalender'in rehberliğinde hazırlanan ve öğrencilerimizin görev aldığı anma programıyla devam ettik.

Ata' mızın hayatı hakkında bilgilerin verildiği, coşkun şiirlerin okunduğu program aracılığıyla büyük komutanımız, ileriyi gören eşsiz liderimiz Mustafa Kemal'in asla ölmediğini, eserleriyle sonsuza dek yaşayacağını bir kez daha anladık. Bize bıraktığı yüce mirasın, vazgeçilmez değerlerin, kazandığımız hakların ve en önemlisi bağımsızlığımızın ve Kutlu Cumhuriyetimizin ışığında Büyük Atamıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Okulumuz bu hafta sonu keyifli bir İstanbul gezisiyle öğrencilerimizin kültürel ve coğraf birikimler elde etmesine ışık oldu. Gezi Kulübümüzün öğretmenleri Kamuran Güneş ve Sevda Çağkıroğlu' nun rehberliğinde düzenlenen, istanbul'un en gözde tarihi, kültürel ve coğrafi güzelliklerinin gezildiği gezide başta Okul Müdürümüz Sayın Hamza Karahan olmak üzere bazı öğretmenlerimiz de yer aldı.

Gezimizde Sultan Ahmet Camii, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Dolmabahçe Saray gezilirken Boğaz turu yapıldı ve Heybeli Ada ziyaret edildi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Serkan ATLAN bugün okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Müdürümüz Hamza Karahan ve öğretmenlerimizle görüşen Milli Eğitim Müdürümüz, okulumuz ve okulumuzun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı; İlçemizde büyük bir çoşku ile kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlamaları için okulca gösterdiğimiz özverili çalışmalar için başta müdürümüz olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik etti ve teşekkürlerini sundu. Ardından sınıfları dolaşarak öğrencilerimizi ziyaret eden Milli Eğitim Müdürümüz, onlarla sohbet etti.  Biz de tüm destekleri için Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda '13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması' günü kapsamında deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı. Sivil Savunma Kulübü tarafından organize edilen tatbikat okul sireninin çalmasıyla başladı. Çök-Kapan-Tutun pozisyonundan sonra sınıf öğretmenleri tarafından sınıflar hızlıca boşaltıldı. Akabinde okul bahçesinde her sınıf halka şeklini aldı ve yoklama ile öğrenciler kontrol edildi. Tatbikat sonrası herkes güvenli bir şekilde sınıfına geçti.

Ekm