Okul Ortaklığı Programı

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arasındaki farklılıkların azaltılarak fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla başlatılan Okul Ortaklığı Programı kapsamında okulumuz, Kahramanmaraş Onikişubat Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi ile eşleştirilmiştir.

Programı, Okul koordinatörleri Kahramanmaraş Onikişubat Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Eyyup Özkan, İzmir Selçuk Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışman öğretmeni Serpil Güzel Okul Planlama Ekibi ile birlikte yürütmektedirler.

Çalışmaları yürütmeye destek olacak öğretmen arkadaşlarımız:

Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi                 Selçuk Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi

Uğur Kaya                                                       Gülcan Yaşar

Habibe Öznalçın                                               Özge Kılınçlı

Merve Özkan                                                   Kamuran Güneş

Ebru Sezer                                                      Semra Sağlam Coşkun

Habip Koç

Yayın: 01.11.2022 - Güncelleme: 01.11.2022 09:55 - Görüntülenme: 185
Kaynak: https://nilufer16.meb.gov.tr/www/okulortakligiprogramibasliyor/icerik/1789