İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi

İSTİKLAL MARŞI YARIŞMASINDAN VE VOLEYBOL KARŞILAŞMALARINDAN DERECE İLE DÖNDÜK

İLÇE GENELİ DÜZENLENEN İSTİKLAL MARŞI EZBERE OKUMA YARIŞMASINDAN VE VOLEYBOL KARŞILAŞMALARINDAN ÖDÜLLERLE DÖNDÜK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Serkan ATLAN ,Şube Müdürleri M.Halis DEMİR'n  ve Mustafa GÜZEL, okul müdürleri ,öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile Hükümet Konağı Konferans Salonunda "İstiklal Marşını Ezbere Güzel Okuma " yarışması yapıldı. Öğrencilerimizin Türk dilini,etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirmek,dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek; onlara toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüveni kazandırmak amacıyla ortaokullar ve liseler arası düzenlenen "İstiklal Marşını Ezbere Güzel Okuma "yarışmasında 9. sınıf öğrencimiz Dila GÜL İlçe üçüncüsü olmuştur. Kendisini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Bununla beraber Okul Sporları 2.Küme Genç Kızlar Voleybol Müsabakaları ve Ödül Töreni yapildı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Serkan ATLAN'n ,İlçe Gençlik Ve spor Müdürü Hüseyin KILINÇ'n , ilçe Sağlık Müdürü ismail YALÇIN'n ,Şube Müdürleri M.Halis DEMİR'in, Mustafa GÜZEL'in katılımı ile Gazi Mustafa Kemal kapalı spor salonunda "okul sporları 2.küme genç kızlar voleybol müsabakaları" ödül töreni yapıldı. Müsabakalara okulumuz iki takımla katıldı. İkinci takımımız genç kızlar A kategorisinde Borsa istanbul Şht.Ömer Halisdemir Anadolu Lisesinin ardından ikinci oldu. Genç kızlar B grubunda ise okulumuzun ikinci takımı birinciliği elde etti. Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. Takımlarımızı ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 09:49 - Görüntülenme: 48