EFES ANTİK KENTİ VE DENEYİM MÜZESİNİ ZİYARET ETTİK

İlçemizde bulunan tüm liseler olarak Efes antik kente ve ören yeri sinirları içine kurulan sanal müzeye bir eğitim gezisi gerçekleştirdik. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen gezimizin okulumuza özel, çok krymetli bir ayrıcalığı vardı: Gezimizde gönüllü olarak bize eşlik eden ve Efes antik kentin tarihi geçmişi ve yerleşim alanlarıyla ilgili kıymetli bilgilerini bize sunan rehberlerimiz bize eşlik ediyordu. Sanal müzede bizi büyüleyen muhteşem görsel şölenin ardından rehberlerimizin ışığında Efes'i anlayarak gezmenin derin keyfini yaşadık. Öğrencilerimizin uyumu, okullarını layıkıyla temsil edişleri de unutulmazdı. Bize tüm izinleri sunan llçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz'e kolaylıklar sağlayan Okul Müdürümüz Hamza Karahan'a, gezimizi güvenilir kılan öğretmenlerimize, rehberlerimize, tüm sanal müze çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

21-02-202421-02-202421-02-202421-02-202421-02-2024

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 11:26 - Görüntülenme: 56